Arxiu Històric de Girona

vol americà 1956

L’Arxiu Històric de Girona moltes vegades és decissiu per trobar informació tant a nivell cadastral com de propietat (urbà i rústic). Investigant el cadastre generat a finals dels 50 i dels 60 trobem molta informació dels límits de les finques en base topogràfica o fotografia aèria. Per altra banda lligar cadastre amb l’amillarament és una prova irrefutable de la correspondència entre registre de la propietat i cadastre. (Cal dir que no sempre és una tasca senzilla)

Acutalment també podem trobar les primeres feines de cadastre abans que es fes públiques. Anomenades Catastron i que són dels anterior anys.Arxiu Històric de Girona

Des de Llindars, la nostra empresa, sempre que fem una feina tant de límits d’una finca com a la comprovació de la titularitat i altres errors comuns en cadastre, ens veiem obligats a fer la consulta per esvair diferents dubtes.

Aquí a sota teniu les dades per arribar

 

Adreça
Plaça Sant Josep, 1
17004 Girona (Gironès)
Tel.  972 22 55 00
Fax  972 22 75 77
 
Adreça electrònica
ahg.cultura@gencat.cat
 
Pàgina web 

Arxiu Històric de Girona
Horari hivern
De dilluns a divendres de 9 a 18 h. Dissabte de 9 a 14 h.
 
Horari estiu
1 juny a 30 setembre, dilluns a divendres, 8 -15 h.
 
Contingut
 Abast cronològic
  segles X-XXI