Oficina virtual del catastro té un cercador que es pot buscar directament per la referència cadastral si tenim tot el codi. Per veure les dades dels immobles s’ha d’omplir el formulari:A Localitzación escollint la provincia i municipio del immoble. (Important: els municipis que comencen com Sant Martí de Llèmena s’ha d’escriure així: S Martí Llèmena).

A sota del post teniu tots els municipis de la província de Girona per ordre alfabètic.

 

Si és URBÀ s’han d’omplir tots els camps que calguin de Via, bloque, puerta, etc.

I si és RÚSTIC haurem d’omplir el nº de polígono i nº parcela.

 

 

oficina virtual del catastro

 

 

 

Una vegada estigui omplert podem veure la fitxa cadastral clicant «Datos y consulta descriptiva y gráfica«

 

 

ficha catastral gerencia catastro

o si cliquem «CARTOGRAFÍA» entrarem en el visor de parcel·les.

 

Visor oficina virtual catastro

Municipis de la província de Girona

Agullana Aiguaviva Albanyà Albons Alp Amer Anglès Arbúcies Argelaguer l’Armentera Avinyonet de Puigventós 

Banyoles Bàscara Begur Bellcaire d’Empordà Besalú Bescanó Beuda la Bisbal d’Empordà Biure Blanes Boadella i les Escaules Bolvir Bordils Borrassà Breda Brunyola

Cabanelles Cabanes Cadaqués Caldes de Malavella Calonge Camós Campdevànol Campelles Campllong Camprodon Canet d’Adri Cantallops Capmany Cassà de la Selva Castellfollit de la Roca Castelló d’Empúries Castell-Platja d’Aro la Cellera de Ter Celrà Cervià de Ter Cistella Colera Colomers Corçà Cornellà del Terri Crespià Cruïlles  Monells i Sant Sadurní de l’Heura Darnius Das

l’Escala Espinelves Espolla Esponellà

el Far d‘Empordà Figueres Flaçà Foixà Fontanals de Cerdanya Fontanilles Fontcoberta Forallac Fornells de la Selva Fortià

Garrigàs Garrigoles Garriguella Ger Girona Gombrèn Gualta Guils de Cerdanya

Hostalric

Isòvol

Jafre la Jonquera Juià

Lladó Llagostera Llambilles Llanars Llançà Llers Llívia Lloret de Mar les Llosses

Maçanet de Cabrenys Maçanet de la Selva Madremanya Maià de Montcal Masarac Massanes Meranges Mieres Mollet de Peralada Molló Montagut i Oix Mont-ras

Navata

Ogassa Olot Ordis Osor

Palafrugell Palamós Palau de Santa Eulàlia Palau-sator Palau-saverdera Palol de Revardit Pals Pardines Parlavà Pau Pedret i Marzà la Pera Peralada les Planes d’Hostoles Planoles Pont de Molins Pontós Porqueres el Port de la Selva Portbou les Preses Puigcerdà

Quart Queralbs

Rabós Regencós Ribes de Freser Riells i Viabrea Ripio Riudarenes Riudaura Riudellots de la Selva Riumors Roses Rupià

Sales de Llierca Salt Sant Andreu Salou Sant Aniol de Finestres Sant Climent Sescebes Sant Feliu de Buixalleu Sant Feliu de Guíxols Sant Feliu de Pallerols Sant Ferriol Sant Gregori Sant Hilari Sacalm Sant Jaume de Llierca Sant Joan de les Abadesses Sant Joan de Mollet Sant Joan les Fonts Sant Jordi Desvalls Sant Julià de Ramis Sant Julià del Llor i Bonmatí Sant Llorenç de la Muga Sant Martí de Llémena Sant Martí Vell Sant Miquel de Campmajor Sant Miquel de Fluvià Sant Mori Sant Pau de Segúries Sant Pere Pescador Santa Coloma de Farners Santa Cristina d’Aro Santa Llogaia d’Àlguema Santa Pau Sarrià de Ter Saus  Camallera i Llampaies la Selva de Mar Serrinilla Serra de Daró Setcases Sils Siurana Susqueda

la Tallada d’Empordà Terrades Torrent Torroella de Fluvià Torroella de Montgrí Tortellà Toses Tossa de Mar

Ullà Ullastret Ultramort Urús

la Vajol la Vall de Bianya la Vall d’en Bas Vallfogona de Ripollès Vall-llobrega Ventalló Verges Vidrà Vidreres Vilabertran Vilablareix Viladamat Viladasens Vilademuls Viladrau Vilafant Vilajuïga Vilallonga de Ter Vilamacolum Vilamalla Vilamaniscle Vilanant Vila-sacra Vilaür Vilobí d’Onyar Vilopriu

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]